STAF SKTT
Updated: 17 August 2016 (jumpa Admin jika ingin tukar gambar)

Pautan / Link / Notis

GURU INOVATIF MELONJAKKAN TRANSFORMASI PENDIDIKAN NEGARA... Selamat Hari Guru

--------------------------------

LINK BERGUNA
Keputusan Ujian/Peperiksaan
Konsep TDF-UK-J
Koleksi Soalan
Portal Cikgu M
Ruang Undian
SPL KPM @ SPLG
EMiS
Sukatan Pelajaran
SAPS
e-Operasi
e-Perlu
APDM
SPPBS
KPM @ MOE
SPS
e-Pangkat
e-Cerap JPN Sabah
HRMIS 1.0 (IE only)
HRMIS 2.0 (all browsers)
SGM
e-Nazir
e-GTukar
Sarana Ibubapa/Sekolah
SSQS
i-THINK
Markah Kerja Kursus UPSR

FROG VLE

---------------------------------------------------------
JPN Sabah
PKG Keningau
e-Penyata Gaji
SPP
Sabah Edu.Net
NKRA
Edu.Web.TV
Biro Pengaduan Awam
Semak Naik Pangat
PTK
e-Hasil
e-VETTING
CUEPACS
NUTP
Bhg.Pinj.Perumahan
---------------------------------------------------------

Jangan mengukur kebijaksanaan seseorang hanya kerana kepandaiannya berkata-kata tetapi juga perlu dinilai buah fikiran serta tingkah lakunya.

UPSR 2016... murid2 T6, bersedialah... jgn buang masa... selamat berjaya...

BILANGAN MURID
-data 31 Mei 2016
--------------------------------
* Prasekolah : 200,684
* Rendah : 2,685,403
* Menengah : 2,188,525
JUMLAH : Lelaki *,***,*** & Perempuan *,***,***
5,074,612 Jadi, bayangkan bgmana sengitnya persaingan yg akan berlaku nt...
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 307 on Fri Feb 19, 2016 8:56 pm
Latest topics
» Murid SKTT dlm pertandingan bola jaring peringkat daerah Keningau -mac2017
by Admin Mon Apr 03, 2017 8:52 am

» Taklimat & Bengkel SKPMg2 SKTT (17mac2017)
by Admin Mon Mar 27, 2017 9:58 am

» Guru Pelatih PBS (13-17mac2017) *group Ain Azzwa
by Admin Mon Mar 27, 2017 8:55 am

» Selamat datang... staf baru SKTT
by Admin Tue Feb 14, 2017 8:07 am

» Frans
by Admin Tue Feb 07, 2017 11:43 pm

» Teknik Belajar Berkesan & Jadual Belajar -19jan2017
by Admin Mon Jan 23, 2017 9:17 pm

» Adik Devra David -Juara Karnival Merentas Desa Zon Pedalaman 2017
by Admin Mon Jan 23, 2017 8:22 pm

» Program e-Jadual Waktu Sekolah Rendah
by Admin Sun Dec 04, 2016 12:40 am

» Bengkel Pengurusan Panitia -17nov2016
by Admin Wed Nov 23, 2016 9:57 am

» Majlis perjumpaan dgn ibubapa murid tahun 5 (17nov2016)
by Admin Wed Nov 23, 2016 9:53 am

» Mesyuarat Kurikulum SKTT -21nov2016
by Admin Mon Nov 21, 2016 7:02 pm

» Hari Kanak-Kanak SKTT -18nov2016
by Admin Mon Nov 21, 2016 2:54 pm

» Penyampaian slip upsr kpd murid -17nov2016
by Admin Sat Nov 19, 2016 3:37 pm

» Penyerahan sumbangan kpd adik Elvira Edward (UPSR 2015 5A) -29ogos2016
by Admin Sun Sep 18, 2016 2:28 pm

» Peta Minda Sains -5UMS sept2016
by Admin Sun Sep 18, 2016 2:19 pm

USEFUL LINKS
IKON SKTT

Bantuan Kewangan Bank Khas untuk Pesara Guru dan kaki tangan awam

View previous topic View next topic Go down

Bantuan Kewangan Bank Khas untuk Pesara Guru dan kaki tangan awam

Post by abrahim on Thu Feb 23, 2012 12:11 pm

SKIM BANTUAN KEWANGAN BANK KHAS UNTUK PESARA GURU DAN KAKITANGAN AWAM DARI 5,000 HINGGA 100,000 TANPA PENJAMIN TANPA BAYARAN UPFRONT!

[ Untuk Kakitangan Awam Yang masih Berkhidmat , Boleh Memohon Untuk Pinjaman Koperasi Lulus 5 hari - RM5000 hingga RM 200,000 - hubungi no yang tertera dibawah]

Syarat syarat dan kelayakan ;

• pesara kerajaan, tentera, Polis dan balu
• pencen RM750 ke atas
• tempoh bayaran balik sehingga umur 70 tahun
• Tempoh pinjaman dari 3-15 tahun
• Pinjaman dari RM5,000-RM100,000
• Interest 5%
• Blacklist CCRIS CTOS boleh memohon

Boleh digunakan untuk ;
• Melangsaikan hutang kereta/rumah/credit card
• Membesarkan/memulakan perniagaan
• Mengerjakan umrah/melancung
• Membaiki/membesarkan rumah
• Dan lain lain

Bantuan akan di hulurkan sehingga berjaya, Insyaalah.

Harap dapat dipanjangkan kepada saudara mara atau sahabat handai yang mungkin memerlukan bantuan kewangan ini untuk menyelesaikan masalah kewangan mereka dengan cara yang selamat ini.

SEGERA ! Sebelum skim ini ditamatkan.

Hubungi : 013 4777966 / 013 2392990 Ab Rahim

NOTA : Untuk semak kelayakan : sms / email kan nama,jumlah pencen bersih bulanan , tarikh lahir, lokasi ada blacklist ke tidak.


Pakcik Said dari Johor ; “Terima kasihlah nak bantu pakcik dapatkan bantuan kewangan ni dalam masa 1 bulan, pakcik dah selesaikan hutang hutang anak pakcik tu. Terima kasih nak ya.”

Kak G, dari Selayang ; “akak nak ucapkan terima kasih sebab tolong akak dapatkan bantuan ni. Nama akak pun dah clear dari CTOS dan blackist tu. Orang kutip hutang tu pun dah tak kacau akak lagi. Terima kasih banyak banyak.”

En Jalil dari Perak ; “Patutlah asyik kena rejek je bila mohon pinjaman bank, rupanya no mykad pakcik ada dalam list CTOS , pakcik tak pernah pun pinjam dari syarikat tu, No mykad sama tapi nama lain, tapi sekarang dah settle dah, dan dah dapat pun bantuan kewangan ni, terima kasih sangat tolong pakcik selesaikan masalah ni, tak perlu susah payah pakcik turun ke KL."

Makcik Faridah dari Rembau : “ Makcik ni balu,nama dah blacklist sebab pinjaman beli kereta tak berbayar, masalah juga kepada penjamin. Makcik ni asyik kena tipu je, ni punmula mula takiut juga kena tipu,anak2 takde yang boleh uruskan, tapi alhamdulillh terima kasih banyak2 tolong makcik bersihkan nama blacklist makcik tu dan dapatkan duit bantuan ni.”

abrahim
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum